Från avloppsvatten till resurs

Genom att utveckla innovativa lösningar som effektiviserar kundernas anläggningar återanvänds en viktig naturtillgång och skapar en hållbar framtid.

Omsättning maj 2023-april 2024 (Mkr)
0
Antal anställda
0

Svensk produktion som verkar internationellt

Vårt koncernbolag har utrustning som rensar avloppsvatten från partiklar genom innovativ teknik och förbereder vattnet inför nästa steg. Genom att tillverka hållbara produkter i egen lokal produktion, med hög kompetens och nyfikenhet är de en del av processen som omvandlar avloppsvatten till sitt naturliga tillstånd. Sverige är känt för rena sjöar och är listade som ett av de länder med renast vatten i världen. Det arvet vill koncernbolaget förmedla globalt genom marknadsledande kvalitetsprodukter inom vattenrening.

I affärsområdet ingår Hydria Water som i januari 2022 tog in varumärkena Mellegård & Naij och VA Teknik Sweden AB under ett och samma varumärkesparaply.

Hela verksamheten är förlagd i Viared, Borås.

Utmaningar driver oss framåt. Genom att ifrågasätta etablerad teknik och lösningar som idag finns på marknaden har vår drivkraft varit att lyfta blicken och utveckla lösningar som effektiviserar anläggningar och som skapar en hållbar framtid.