« Tillbaka

Vi söker en ekonomiansvarig med placering i Borås

17 augusti 2015

Vill du växa och utvecklas i koncernen Hydria Invest?

Nu utökar vi och söker en EKONOMIANSVARIG för affärsområdet Vatten med bolagen VA Teknik Sweden och Mellegård & Naij. Placering är i BORÅS (Viared).

Hydria Invest är en Boråsbaserad koncern med två affärsområden, ventilation och vatten. Koncernen omsätter 230Mkr och har ca 120 anställda. 

VA Teknik Sweden finns i Borås och utvecklar, tillverkar och säljer maskiner för bortforsling av slam i sedimenteringsbassänger, har ca 18 anställda och omsätter ca 40Mkr, varav ca 30% på export.

Mellegård & Naij finns i Skövde och Kungsbacka och utvecklar, tillverkar och säljer mekanisk utrustning för vattenrening och avfallshantering över hela världen. Har 18 anställda och omsätter 30Mkr, varav ca 75% på export.

Vi söker en ansvarsfull och serviceinriktad person som har stort intresse och erfarenhet av arbete med ekonomi. Du kommer arbeta med bokslut, affärssystem, projektredovisning m.m. Erfarenhet från tillverkningsindustri är ett plus. Arbetet innebär även utveckling av ekonomistyrningen i bolagen och att du leder arbetet med reskontra, betalningar, lönehantering m.m.

Placering är på VA Teknik Sweden i Viared men innebär också regelbunden närvaro på Mellegård & Naij i Skövde. Du rapporterar till VD för VA Teknik Sweden, Mellegård & Naij och Hydriakoncernens ekonomichef.

Vi tror att du har högskoleutbildning i ekonomi samt goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel och Word. Affärssystemet vi använder är GARP. Goda kunskaper i engelska är bra. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

För mer information om VA Teknik Sweden och Mellegård & Naij, klicka här.

I denna rekrytering samarbetar vi med HR Consulting i Väst AB. För mer information om tjänsten kontakta Bengt-Göran Silverflod på HR Consulting, 0708-84 40 01.

Ditt CV och personliga brev sänder du till rekrytering@hrconsulting.se senast 2015-08-28.