« Tillbaka

Välkommen till Hydria Water

9 mars 2016

I och med förvärvet av Mellegård & Naij för ett år sedan har Hydria Invest nu två välkända bolag med produkter inom avloppsrening. För att ytterligare vässa konkurrensfördelarna och utnyttja varandras kontakter och nätverk bildades bolagetHydria Water i slutet av 2015 – och nu lanseras hemsidan. 

– Kompetensen, produkterna och de starka varumärkena Mellegård & Naij och VA Teknik Sweden är grunden i vår marknadsföring men vi samlar det i Hydria Water. För säljteamet är detta en fantastisk utveckling och ger oss ytterligare nya möjligheter. Kundbesök, konsultkampanj och VA-mässan på Elmia i september är några roliga aktiviteter i år, säger Tor-Björn Danielsson, vd för Hydria Invest.

I samband med lanseringen av hemsidan presenteras nu även säljarnas nya mejladresser. Säljteamet är placerat i VA Tekniks lokaler i Viared tillsammans med den nyanställda ekonomen Petra Östergren.

– För export finns nu många spännande möjligheter där Hydria Water kommer att skapa en tyngd när vi träffar våra befintliga och kommande representanter, säger Tor-Björn.

Välkommen in www.hydriawater.se