« Tillbaka

Välkommen på seminarium om IT-säkerhet

18 mars 2016

nyhetsbrev_inbjudan

Den 14 april håller Switch-IT AB ett seminarium om IT-säkerhet med några innovativa aktörer inom IT infrastruktur: Citrix, Zscaler, Webroot, Ruckus och Clavister.

IT-världen förändras hela tiden, och tyvärr gör även IT-hoten det. För att säkra upp sin infrastruktur idag krävs det andra funktioner än de som fanns bara för några år sedan. Därför är det extra viktigt att kontinuerligt hålla sig uppdaterad på IT-säkerhetsområdet. Det är också det som är målet med detta seminarium, att ge er en bättre insikt och nya idéer, hur ni kan höja er IT-säkerhet.

DATUM & TID:
2016-04-14, 08:00-12:00

PLATS:
Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3A, Borås
Konferensrum: Denim

ANMÄLAN:
Seminarium och lunch är kostnadsfritt. Platserna är begränsade, så boka plats redan nu!

ANMÄL DIG HÄR

 

AGENDA

08:00-08:15
Inledning Christer Nilsson, Switch-IT AB

08:15-09:00
Clavister, Trender och hot inom Nätverkssäkerhet
Hur ser dagens hotbild ut, och vilka är det som drabbas? Vi kommer även att diskutera hur ni kan prioritera och säkra era applikationer i ert nät.
Föredragshållare: Jan Nahlbom, Clavister AB

09:00-09:30
Zscaler, Dags att ta kontroll över surfandet
Zscaler WebSecurity är en 100 % molnbaserad säkerhetslösning som ger dig kontroll över hela verksamhetens Internettrafik utan dyrbar hårdvara och krångliga installationer. Här får du konkreta exempel på hur du med enkla policys kan minimera riskerna och optimera verksamhetens internetanvändande. Efter föreläsningen har du en god förståelse för hur lösningen implementeras, hur du kan analysera verksamhetens surftrafik, och hur du enkelt upprättar viktiga policys.
Föredragshållare: Rickard Zetterberg, WeCloud AB

09:45-10:15
Webroot, Därför måste antivirus finnas i molnet
Webroot är Skandinaviens snabbast växande antiviruslösning för PC, Mac och servrar. De traditionella antivirusprogrammen blir mer och mer prestandakrävande. Mängden skadlig kod ökar varje dag och signaturbaserade antivirussystem hänger inte med. Vi ger dig en inblick i hur Next-generation AntiVirus effektiviserar skyddet för miljontals datorer och servrar med hjälp av molnbaserad beteendeanalys.
Föredragshållare: Andreas Berglund, WeCloud AB

10:15-11:00
Ruckus, Säkra trådlösa nätverk
Ruckus Wireless Smart WiFi teknologi, hanterar dom ökande krav och utmaningar som finns på dagens WiFi nät. Mängden klienter ökar konstant och till det behövs en BYOD lösning som på ett smidigt och säkert sätt ger företagens klienter nätaccess. CloudPath – Simply Secure, Simply Connected.
Föredragshållare: Niklas Nordén, Ruckus Sverige AB

11:15-12:00
Citrix, Är större frihet för individen det samma som bättre produktivitet för företaget?
Citrix produkter ger individen möjlighet att jobba från vilken plats som helst, och med vilken enhet som helst. Vi reder ut på vilket sätt det kan gynna företaget och vad som krävs för att balansera utmaningarna kring flexibilitet och produktivitet, med bibehållen säkerhet.
Föredragshållare: John Sönderskov, Commaxx Sverige AB

12:00-12:15
Avslutning, Q&A

12:15-
Lunch