Nu söker vi senior digital AD

06-08-2020
Nu söker vi senior digital AD

Är du en kreativ och driven lagspelare som vill axla en viktig roll i vår expansionsresa? Nu söker vi en senior digital AD med teknisk kompetens till vår reklamavdelning. 

Vi söker en erfaren, kreativ AD med fokus på webb som även har viss kunskap inom webbprogrammering.

FRONTS reklamavdelning består av ett litet, sammansvetsat gäng och vi söker dig som är snabbfotad, prestigelös, social och som kan hålla dialog med kunden och skapa relationer. Vi befinner oss i en expansionsfas och letar efter en senior AD med brett kontaktnät och viljan att följa med på denna resa, där du kommer fungera som en viktig byggsten och vara bidragande i en ledande roll.

Den vi söker bör

  • Ha jobbat som AD i minst 3 år.
  • Ha erfarenhet av digital visuell design.
  • Ha förmåga att förankra idéer, både internt och externt.
  • Ha en god känsla för form, foto och grafisk design.
  • Kunna vara ledande i kreativa processer.
  • Kunna vara självgående och ha förmåga att vara bidragande i projektorganisation.
  • Vara nyfiken och inte rädd för att utforska nya kommunikativa spår.
  • Jobba obehindrat i Indesign, Illustrator och Photoshop.
  • Kunna svenska i tal och skrift.

Om företaget

FRONT är en digital fullservicepartner inom IT och reklam som levererar värde till sina kunder genom innovativa och säkra lösningar med hög kvalitet. Vi är nära våra kunder och vårt arbete genomsyras av enkelhet med ett stort personligt engagemang.

Vi vet att vårt helhetserbjudande är intressant och möter marknadens behov väl och söker nu dig som vill dela den spännande tillväxtresa vi är inne på. Vi är lite extra duktiga på att förstå och leverera tjänster till tillverkande företag men vänder oss till hela marknaden.

FRONT ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group, en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I Hydria Group är tilltron till moderna, säkra och pålitliga system stor och man lägger mycket kraft på att utveckla och vårda sina varumärken i sin marknadskommunikation. Det har varit en bidragande orsak till att man valt att hushålla med eget bolag inom dessa områden

Ansökan

Är du den vi söker? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi håller intervjuer löpande och rätt person kommer tillsättas omgående.

Vi vill gärna att du presenterar arbetsprover i samband med din intervju.

Har du frågor är du välkommen att ringa:

Marie Sandvall tfn: 0733-205638 eller  mail: marie.sandvall@maxkompetens.se

Välkommen med din ansökan redan idag!Glad sommar önskar FRONT

03-07-2020
Glad sommar önskar FRONT

Nu går de flesta av oss snart på semester – utom IT-avdelningen som är öppen alla vardagar hela sommaren för att kunna supporta er.

Vi vill önska alla kunder och samarbetspartners en riktigt fin sommar!

Teamet på FRONT“FRONTs referenscase bygger vår verksamhet”

30-06-2020
“FRONTs referenscase bygger vår verksamhet”

Kinnarps grundades 1942 och är en av Europas största leverantörer av arbetsplatslösningar. All produktion och montering utförs i Sverige, och den största anläggningen ligger i Kinnarp. Kinnarps har samarbetat med FRONT sedan 2019.

-Samarbetet fungerar jättebra, de hjälper oss att producera våra referenscase vilket är en jätteviktig del för oss. Referenscasen bygger vår verksamhet, visar vår helhet och bidrar med inspiration till våra kunder, säger Johanna Gustafsson, marknadschef på Kinnarps Sverige, företaget säljorganisation.

Något som blivit tydligt i arbetet med referenscasen till Kinnarps är det kunskapsutbyte och rådgivning de ger till både kontorsplatser, vårdboenden och skolor. I de allra flesta projekten är Kinnarps säljare och inredare med och ger tips och råd kring både placering, ergonomi, hållbarhet och flöden i rummet.

-Vi har varit igång länge och samlat på oss en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. Till exempel vad gäller skolsegmentet så har lärande och pedagogik utvecklats enormt mycket de senaste åren, men skolmiljön har inte alls utvecklats i samma takt, säger Johanna och tillägger skämtsamt:

-Jag tror de flesta av oss som suttit hemma och jobbat på en trästol i köket nu under våren inser att det inte fungerar jättebra för kroppen! Men det är så många skolbarn har suttit hela dagarna – och fortfarande sitter. Där är vi noga med att rekommendera skolorna att erbjuda en högre, mjukare sittning och höj- och sänkbara skrivbord till exempel.Så lyckas du med Teams!

23-06-2020
Så lyckas du med Teams!

Göran Karlsson är IT-konsult på FRONT och använde Teams redan innan det kom ut officiellt på marknaden i en förhandsversion – här ger han sina bästa tips för att lyckas med Teams.

Varför tycker du att Teams är så bra?

-Det är ett väldigt flexibelt verktyg som man kan använda på så många sätt. Förutom att kommunicera via samtal eller video kan man också använda det till att dela filer och skärm och samarbete på ett annat sätt, både i privata och stora grupper OCH med externa kunder. Just nu är det många som upptäcker alla fördelar och jag har hållit kurser för flera företag som mer och mer ser fördelen, speciellt i dessa tider.

 Kan du avslöja några teams-hacks som många missar?

-Ja! En sak som är jättebra som många inte vet är att man kan byta bakgrund när man har ett videosamtal. Man kanske sitter i en offentlig miljö och inte vill visa personerna runt om av respekt, eller inte känner sig bekväm med att visa upp sitt hem. Antingen kan man göra bakgrunden suddig och ”ur fokus”, välja en kontorsmiljö eller något mer spexigt som en sandstrand… Man kan också dela filer så att alla inte bara kan se utan även själva klicka sig runt i samma fil utan att det påverkar de andra. Ett sista tips får bli att man kan muta mikrofonen och ljudet för andra.

 Hur bra är FRONT själva på att använda programmet?

-Jag tycker att vi är bra, framförallt som kommunikation och att ersätta alla interna mail med. Det blir mycket snabbare kommunikation och man ”tappar” inte mail på samma sätt när man frigör sin Outlook. Sedan några veckor tillbaka kör vi på FRONT digital fika och quiz genom Teams varje dag vilket jag tycker är kanon när man jobbar hemifrån, att ändå få det sociala med kollegorna.

 

3 tips inför ett Teams-möte 

-Tänk på avstånd och hur du vinklar skärmen. Grodperspektiv eller inzoomade näsborrar är sällan smickrande…

-Undvik störande bakgrundsljud genom att stänga av din mikrofon när någon annan pratar.

-Är du mötesledare? Glöm inte att bjuda in andra deltagare i diskussionen, gärna genom direkt frågor.Förstärkning till IT-avdelningen

15-05-2020
Förstärkning till IT-avdelningen

I juni förstärker vi IT-teamet ytterligare med efterlängtad backup när Jens Kristensen börjar hos oss. Mer information kommer längre fram, du är redan nu varmt välkommen Jens!Välkommen till oss Louise!

01-05-2020
Välkommen till oss Louise!

Vi på FRONT är glada över att välkomna nya kollegan Louise Gunnarsson. Louise är utbildad inom affärsinformatik och kommer senast från Pulsen Production där hon arbetat som leveransansvarig och senast som ansvarig över projektkontoret. Hos oss på FRONT kommer hon att vara leveransansvarig.

-Jag kommer att vara kundens kontakt vid avtal och efter försäljning, och även vara inblandad i projekt. Det känns jättebra hittills och jag tror det blir bra för kunderna att ha en administrativ kontakt som håller ihop det, säger Louise.

Varmt välkommen till oss!Vi tar din säkerhet på allvar

30-04-2020
Vi tar din säkerhet på allvar

I dessa tider som vi nu lever i arbetar flertalet av oss hemifrån. Det ökar risken att bli utsatt för skadlig kod (virus) i och med att man inte har samma tekniska kontroll och säkerhet som på arbetsplatsen.

Med hjälp av vår proaktiva tjänst MIRU kan du minimera den risken. MIRU går ut på att vi hanterar din IT på ett smart och förebyggande sätt med fokus på säkerhet, tillgänglighet, övervakning och kostnadseffektivitet – allt till en fast månadskostnad per enhet.

MIRU finns i olika paketeringar och för olika typer av enheter som datorer, servrar, mobiler/plattor eller nätverksenheter. Med MIRU spelar det ingen roll var enheten befinner sig, så länge den är online mot internet.

Vill du veta mer om MIRU? Läs mer här eller kontakta oss för ytterligare information.En digital hälsning från FRONT

26-03-2020
En digital hälsning från FRONT

Jobbar du också tillfälligt hemifrån..? Nya tider kräver kreativa lösningar och vi på FRONT finns tillgängliga precis som vanligt på telefon och mail och hjälper dig som har IT-frågor eller behöver rådgivning inom marknadsföring.

Flera av våra kunder har till exempel drabbats av framskjutna mässor och inställda produktlanseringar – varför inte hålla en digital presentation eller lansering? Eller visa upp er nya produkt i en 3D-animering?

Vi jobbar dessutom dagligen med det mobila kontoret (365, RDS/Citrix och andra webblösningar) och att få det att fungera felfritt. Kompetensen och leveransen kring detta är en stor del av vår vardag även utan covid-19 – hur kan vi hjälpa er?

 

 

 “Tryggt med FRONT som extern IT-avdelning”

23-01-2020
“Tryggt med FRONT som extern IT-avdelning”

Sätila of Sweden har varit IT-kund hos FRONT sedan 2016 och använder FRONT som en extern IT-avdelning med komplett driftansvar och som rådgivare.
-Vi är mycket nöjda med det arbete FRONT gör. Det är tryggt att få varningar om något händer som virus eller stora dataflöden. Det är också bra att ha en part att resonera med vid olika typer av investeringar, säger Claes Grah, ekonomichef Sätila of Sweden

Sätila of Sweden har en historia som sträcker sig tillbaka till 1896 och företaget lägger stor vikt vid att leverera produkter med hög kvalitet och hållbarhet.

-Vad är på gång hos er 2020?
-Mycket! Vi kommer att lansera en helsvensk mössa där till och med ullgarnet är producerat här i Sverige, på Gotland. Vi utökar dessutom vår ekologiska bomullserie, den kommer ut i butik nu i vår till försäljning. Till hösten kommer vi att komplettera med mer ponchos och benvärmare i de populära Grace och Karin-serierna. Vi har det senaste året kunnat leverera en del produkter som till och med är ”Made in Sweden” och det är något vi utökar under nästa år.Nu finns nya Hydrianytt ute

10-01-2020
Nu finns nya Hydrianytt ute

Nu finns Hydrianytt nummer 51 ute, Hydria Groups egen kund- och personaltidning – producerad av FRONT. I detta nummer kan du bland annat läsa ett personporträtt av vår nya vd, få säkerhetstips av vår egen säkerhetsguru Patrick och mycket mer.

Vi står som vanligt för idé, layout, fotografering, intervjuer och text.

Trevlig läsning!

Beställ gärna ett ex på info@hydrianytt.se

 God Jul önskar vi på FRONT

19-12-2019
God Jul önskar vi på FRONT

Vi på FRONT vill önska alla kunder, samarbetspartners och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi har mycket spännande på gång under nästa år, men först firar vi en härlig jul!

God Jul!Är du vår nya IT-konsult?

19-11-2019

Vi befinner oss i en expansiv fasvi växer stadigt och behöver nu utöka vår konsultgrupp med ytterligare en senior ITkonsult. Våra primära kunder är små och medelstora företag där vi oftast fungerar som kundens IT-avdelning. 

Du kommer att ingå i vårt konsultteam som idag består av fem personer, och ha tekniskt huvudansvar för ett antal kunder där du förutom teknisk konsult även agerar rådgivare och samordnare i tekniska frågor. Du är involverad i planering, installation, drift och support på kundernas IT-miljö. I ryggen har du dina kollegor samt vår servicedesk som stöd. 

Du kommer att ansvara för ett eller flera tekniska områden eller tjänster inom IT som ingår i FRONTs erbjudanden. 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för IT samt är social, servicemedveten och alltid sätter kunden i fokus. Du har troligen arbetat som IT-konsult i minst tre år, har ett affärsmässigt tänk och är van att arbeta självständigt. 

Rollen som konsult på FRONT innebär periodvis högt tempo och du bör vara strukturerad, flexibel och ha förmågan att hålla flera bollar i luften. Vi lägger stort fokus på IT-säkerhet och dokumentation och ser därför gärna att du är intresserad av dessa områden. 

Kompetens 

För att passa in i rollen bör du ha ett brett kunnande och erfarenhet inom flera områden, som ex serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara. Du ska helt enkelt ha en väldigt bred IT-kompetens. 

Du bör ha bra kunskap om hårdvara, Windows-baserade servrar och klienter, nätverk, VMware, Office 365. Meriterande är hög kunskap kring Veeam, SharepointAzure, autentisering, NutanixIT-säkerhet och avancerat WiFi.
 

Vad vi erbjuder dig  

FRONT är på en spännande resa mot att bli nummer ett i Sjuhärad. Fler och fler kunder väljer oss för vår kompetens, personliga service och vår lokala närvaro i Borås. Vi är ett sammansvetsat team som stöttar varandra och som alltid sätter kunden i fokus. Hos oss får du möjlighet att påverka din egen utveckling och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag, en träningstimme per vecka och en flexibel arbetstid. Vi sitter i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Borås.  

Övrigt 

Heltidstjänst. Vardagar 8-17 med lunch 12-13. Körkort B är ett krav.
Då rollen innebär hantering av känslig information kommer sekretessavtal tecknas. 

För mer info och frågor kontakta Christian Hellemar 033-237008
Skicka din ansökan till work@teamfront.se 

Om oss

FRONT har som mål att bli nummer ett i Sjuhärad inom moderna och pålitliga lösningar inom IT, digitalt, 3D och reklam. Vi ser att gränserna mellan IT och marknadskommunikation kommer att suddas ut i framtiden, och ser därför ett mervärde både för oss själva och våra kunder att erbjuda flera olika kompetenser under samma tak. 

Vi sitter centralt i Borås Öfwre Station i Simonsland, och är idag 16 medarbetare. FRONT ingår i koncernen Hydria Group som är en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och reklam. Hydria Group bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda på olika orter i Sverige. Visualiseringar för enklare bostadsförsäljning

08-11-2019
Visualiseringar för enklare bostadsförsäljning

I nästa vecka är det visning för Einar Mattsons bostadsprojektet Skulpturparken i Sköndal i Stockholm. Vid nyproduktion använder Einar Mattson sig av 3D-visualiseringar i sina presentationsmaterial för att skapa en större trygghet hos de blivande kunderna, och har anlitat FRONT för uppdraget sedan flera år tillbaka.

-Vi vill få bort så mycket osäkerhet som möjligt hos kunden innan ett bostadsköp. Med 3D suddar man ut gränsen mellan ritning och verklighet, och tydliggör vad kunden faktiskt får, säger Jonas Palén, sälj- och marknadschef på Einar Mattson.

I det här projektet har FRONT tagit fram både interiöra och exteriöra bilder. Läs mer om projektet på: https://brfskulpturparken.se/lagenheter-skondal/Ny grafisk profil åt Skogspartner

24-10-2019
Ny grafisk profil åt Skogspartner

 

Boråsföretaget Skogspartner har fokuserat mer på oberoende rådgivning och sin egenutvecklade prognos Skogsanalysen den senaste tiden. De anlitade FRONT för att skapa en ny grafisk profil och med hjälp av den re-lansera sitt företag.

-I och med att företaget gick in i en ny fas ville de ha hjälp med hur de skulle presentera sig och synas ut mot sina kunder. Vi gjorde en identitetsbeskrivning, började med logotypen och bröt ner allt till ett grafiskt helhetsmanér som presenterades för alla på Skogspartner under en workshop, berättar Peder Kallin på FRONT som varit ansvarig över projektet.

FRONT tog sedan fram ett nytt bildspråk, ny grafisk profil och ny logotyp med fokus på det nordiska, karga med mycket svart och vitt.

-De har fått en ny profil som ligger i framkant inom deras bransch. Den rena och simplistiska approachen gör det väldigt tydligt och lätt att ta till sig deras information. Vi har fått väldigt bra feedback och de vill fortsätta utveckla sin hemsida tillsammans med oss.

Lanseringen skedde tidigare i höst och omfattade såväl hemsida, brandade kläder som merchandise och bildekor.

-Jag är imponerad av workshopen som FRONT höll med oss och som gjorde att alla kände sig inkluderade och fick chansen att tycka till om vilka vi är och vad vi står för. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och resultatet – FRONT har hjälpt oss att visa upp oss så som vi känner oss, Skogspartner 2.0, säger Tobias Barrstrand, vd på Skogspartner.

Kolla in Skogspartners nya look här!Carl Borgemar – ny vd på FRONT

08-10-2019
Carl Borgemar – ny vd på FRONT

Vi på FRONT är mycket stolta och glada över att presentera vår nya vd – Carl Borgemar. Carl är utbildad vid IHM Business School inom marknadsföring och ekonomi, och har en gedigen erfarenhet och kunskap inom försäljning och ledarskap genom sin bakgrund inom IT-branschen.

-Jag ser fram emot den uppväxling som ligger framför oss på FRONT, och ser bara möjligheter. Det finns en stor vilja hos alla medarbetare – vi är det lilla bolaget som vill bli nummer ett i Sjuhärad, säger Carl.

Carl tog över rollen som vd på FRONT den 1 oktober och kommer närmast från Pulsen där han varit marknad- och försäljningschef. Dessförinnan arbetade han som försäljnings- och bolagschef på Hogia, och som Director Consulting Services på CGI.

-FRONT har en styrka i att ha kompetenser inom olika affärsområden och kan erbjuda kunder kortare kontaktvägar. Min utmaning blir att bygga upp försäljningen, och att få oss att gå framåt, ett steg i taget. Det här uppdraget passar mig perfekt och jag har ett kreativt och riktigt duktigt gäng med mig!Imagefilm till Länghemskök

30-09-2019
Imagefilm till Länghemskök

Länghemskök anlitade oss för att ta fram en imagefilm som belyser deras högkvalitativa och automatiserade produktion. Vi tog fram storyboard och skissfilm innan produktion, samt producerade egen musik för att förstärka budskapet.

-Filmen har gett oss möjlighet att visa fabriken, som är kärnan i vår verksamhet, på andra sätt än genom fabriksbesök och den hjälper oss att visa kunder hur våra kök tillverkas, säger Dennis Engström på Länghemskök och fortsätter:

-Samarbetet med FRONT var väldigt smidig – vi gav en snabb förklaring kring vad vi var ute efter, och sedan var processen igång! Slutresultatet blev mycket bra och vi kommer troligtvis komplettera med fler filmer för att fånga fler delar av verksamheten, såsom kundprocess och slutmontering.

Stort tack för förtroendet!Visualisering till nybyggnation

17-09-2019
Visualisering till nybyggnation

 

Hydria Water ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group. Just nu pågår planering och förberedelser inför en ny gallerfabrik som ska byggas i Skövde på cirka 3 000 kvadratmeter. För att visualisera fabriken anlitades FRONT för att ta fram konceptbilder över byggnaden som ska stå klar 2020.

-Vi har jobbat tätt med arkitekten i detta projekt, och valde att illustrera byggnaden kvällstid för att lyfta fram skyltning och belysning på fasaden, säger Hampus Apelqvist, 3D-visualiserare på FRONT.Vi välkomnar Kinnarps som ny kund!

27-08-2019
Vi välkomnar Kinnarps som ny kund!

Vi är glada och stolta över att presentera Kinnarps som ny kund till oss på FRONT.

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.

Varmt välkomna!Roligt reklamuppdrag inför byggstart

05-06-2019
Roligt reklamuppdrag inför byggstart

För två år sedan köpte ventilationstillverkaren Rasch 20 000 kvadratmeter mark vid sin nuvarande produktionsanläggning i Motala. I veckan påbörjades utbyggnationen som ska få företaget att nästan dubblera sin storlek från 10 000 kvadratmeter till 18 000 kvadratmeter.

FRONT anlitades för att ta fram 3D-visualiseringar av den nya byggnaden och stod även för eventplanering inför spadceremonin som hölls den 4 juni med strax över 100 gäster. Inför eventet gjorde FRONT även pressinbjudningar, pressmeddelanden och på den stora dagen fanns vi på plats för att filma och fotografera.

 Ny IT-tekniker på FRONT!

28-05-2019
Ny IT-tekniker på FRONT!

IT-tekniker Patrick Lindh kommer att arbeta i FRONTs Proactive Operations Center, och hantera larm från MIRU som övervakar våra kunders IT-miljöer, FRONT datacenter och molntjänster – samt ge suverän support till kunder som kört fast.

Patrick har en bakgrund inom lager och logistik på Brunngård AB, och har nyligen avslutat en utbildning inom IT-säkerhet.
-Jag tyckte tjänsten lät väldigt spännande och fick en bra magkänsla – det är det här jag vill jobba med och det finns redan ett stort säkerhetstänk på FRONT som jag vill vara med och utveckla!Välkommen Johanna!

09-05-2019
Välkommen Johanna!

Vi är glada över att presentera vår nya kollega Johanna Larsson, ny systemutvecklare här hos oss på FRONT. Johanna har pluggat programmering på Linnéuniversitet och kommer senast från Brainforest Agency där hon jobbat som utvecklare.

-Det bästa med programmering är att man utmanas hela tiden och fortsätter utvecklas. Jag gillar problemlösning!

Härligt att ha dig här Johanna!3D-bilder till Storstadens projekt Stadsporten

27-04-2019
3D-bilder till Storstadens projekt Stadsporten

Storstaden Bostad utvecklar bostäder i storstadsregionen där deras projekt Stadsporten i Nacka är under uppförande just nu. Huset täcker ett helt kvarter och består av 140 bostadsrätter och 7 trapphus som omringar en gemensam  innergård. Här finns en mängd olika typer av lägenheter, allt från 1:or till 5:or, med en stor variation av planlösningar och utformning.

FRONT har producerat alla interiöra bilder och lägenhetsväljaren där spekulanter kan navigera runt i projektet och hitta sina favoriter bland alla lediga objekt.

-Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har använts och noga anpassats. Resultatet är en detaljrik och särskiljande utformning som sticker ut utvändigt såväl som invändigt, skriver Storstaden om sitt projekt på projektsidan.

Preliminärt inflyttningsdatum är under 2021, men redan nu finns det möjlighet att se hur det kommer att se ut på projektets webbplats www.stadsportennacka.se.Monter, film och press till Europas största energimässa

18-03-2019
Monter, film och press till Europas största energimässa

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2123″ onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2137″ onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2128″ onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2124″ onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2133″ onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2125″ onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu är vi tillbaka igen efter en vecka i Frankfurt tillsammans med Bevent Rasch som ställde ut på Europas största VVS- och energimässa ISH.

Bevent Rasch anlitade oss för hjälp med profilering innan och under mässan, och vi har tagit fram allt tryckt material, designat monter, skapat 3D-filmer och 3D-bilder och skrivit pressreleaser och ordnat utskick.

På plats i Frankfurt fungerade vår copywriter Emma som presskontakt och skötte kontakten med mediecenter och var med under företagets pressevent.

Stort tack för förtroendet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Bildvisualiseringar till Einar Mattsson

20-02-2019
Bildvisualiseringar till Einar Mattsson

På onsdag den 30/1 är det visning på Einar Mattssons projekt Stadshuslunden, dit vi på FRONT tagit fram allt visuellt bildmaterial i 3D.

När det bestämdes att Sundbybergs gamla stadshus i Rissne skulle ersättas av nya bostäder utlystes en tävling för att hitta rätt lösning. Vann gjorde Einar Mattssons variationsrika kvarter som kombinerar två avlånga så kallade lamellhus mot Kavallerivägen respektive Rissneleden med tre något högre punkthus mot naturmarken på andra sidan gården.

Einar Mattssons hus får smakfulla fasader i lertegel i olika nyanser. Husen mot gatan blir ljusa och de högre punkthusen mörkt bruna. Det variationsrika intrycket förstärks av ett taklandskap som bjuder på både platta tak och vinklade så kallade sadeltak. Samtliga tak på de lägre husen blir sedumtak, vilket ökar grönskan och stärker den biologiska mångfalden. Interiört håller husen hög standard på utformning och materialval.

-Vi ville att våra bilder skulle förmedla en lummig och mysig känsla av området, och ge potentiella lägenhetsköpare en inblick i hur det skulle vara att bo i Stadshuslunden. Interiört fokuserade vi på att lyfta fram de exklusiva detaljerna och materialvalen man valt att använda i lägenheterna. Det var ett väldigt roligt och utvecklande projekt, säger Hampus Apelqvist, visualiserare på FRONT.

Läs mer om projektet här.

Vardagsrum Stadshuslunden

Exteriör StadshuslundenVi välkomnar Länghemskök som ny IT-kund

13-02-2019
Vi välkomnar Länghemskök som ny IT-kund

Länghemskök är ett familjeägt företag som grundades 1951 och som sedan dess har tillverkat högkvalitativa, färdigmonterade köksskåp för den svenska marknaden i sin fabrik i Länghem. Företaget ville ha någon som kunde ansvara över IT-miljön, förebygga och arbeta proaktivt med IT-säkerheten och vände sig till oss på FRONT.

-Vi tar ett helhetsansvar över IT-miljön och fungerar nu som företagets egen IT-avdelning. Vi ger support och rådgivning och ser till att systemen fungerar optimalt, säger Göran Karlsson, IT-konsult på FRONT och fortsätter;

-Det är extra roligt med ett företag som har lokal förankring och ett sådant starkt hantverkskunnande. Vi tycker om att ta ett helhetsansvar och har installerat vår egen proaktiva säkerhetstjänst MIRU, backuphantering, virusskydd och Office 365.

Välkomna till FRONT!

Läs mer om våra IT-tjänster här.Visualisering i 3D av Nova Park

14-01-2019
Visualisering i 3D av Nova Park

I Nova Park finns lägenheter med två distinkta stilval. För vissa passar tornlägenheternas ombonade elegans bäst. För andra lockar de lite råare och industriinspirerade studiolägenheterna säkert mer. Nu är det dags för visning av bostadsrättsföreningens lägenheter, dit FRONT tagit fram allt visuellt material för profilering.

-Vi har jobbat nära med kunden för att ta fram bilder, animation och lägenhetsväljare. I tornlägenheterna har vi valt att ge ett sobert intryck med mjukt ljus, harmoniska färgval och exklusiv inredning, medan studiolägenheterna har fått en mer experimentell och modern känsla där vi lyft fram den höga takhöjden och spännande planlösningen, säger Peder Kallin, bildansvarig på FRONT.

Missa inte visningarna 15/1, 29/1 och 12/2.

Läs mer på Nova Park

 

 Se våra kundcase

08-01-2019
Se våra kundcase

Du missar väl inte att vi uppdaterat vår hemsida med kundcase? Läs mer om vad vi jobbar med och vilka vi jobbar med här.  

Sidan uppdateras hela tiden med nya, spännande projekt inom alla våra kategorier IT, digitalt, reklam och 3D.

https://teamfront.se/category/kundcase/