« Tillbaka

Nyanställningar på Mediacad

20 oktober 2015

Mediacad är glada och stolta över att välkomna Peder Kallin och Daniel Stuart som nyligen anslöt sig till Mediacad-teamet.

Daniel_och_Peder_Mediacad

 

Daniel Stuart kommer närmast från Capo Marknadskommunikation där han arbetade som AD och interaktionsdesigner. Dessförinnan har han frilansat och drivit egen digitalbyrå.

– Kampanjuppdrag där man kan ta ut svängarna och låta kreativiteten jobba har alltid stått mig nära hjärtat. Mina största kreativa inspiratörer är uppdragsgivarna själva. Varje kund är unik och i behov av en specifik lösning som är anpassad till sitt ändamål. Mina kreativa uttryck återspeglar oftast uppdragsgivaren med en blandning av nya trender. Visar det sig i slutändan att kampanjen var lyckad och har uppnått sitt mål, känner man sig oerhört stolt!

– Daniel Stuart

Peder har 15 års erfarenhet av visualisering, film och reklam, och har arbetat både i Sverige och utomlands med kunder som Volvo, Electrolux, Coca cola, Toyota och IKEA.

– Jag har alltid varit bildintresserad. Att jobba med visualisering ser jag som att dels skapa någons annans vision, men även som ett verktyg att själv få utlopp för min kreativitet. 3D-visualisering kräver stor teknisk förmåga, men det viktigaste är alltid den artistiska förmågan. Att göra kunder nöjda och glada, och att praktiskt faktiskt kunna hjälpa dem i sin marknadsföring med en ofta mätbar effekt, ger också en form av glädje som jag tar med mig från mitt jobb.

– Peder Kallin