« Tillbaka

Nya säljare på Bevent Rasch

7 oktober 2015

Vi på Bevent Rasch är glada över att presentera våra nya kolleger inom försäljning och teknisk support – Åsa Björknert och Niklas Johansson.

Åsa är utbildad VVS-ingenjör och har arbetat med konstruktion och försäljning inom branschen i totalt 20 år, bland annat på Voltair System.

-Jag känner till Bevent Rasch sedan långt tillbaka, och fick tipset från en entreprenör om att det var ett jobb som skulle passa mig. Jag har precis börjat jobba med mina egna kunder, och kommer att fokusera på Stockholm- och Norrlandsregionen.

Niklas kommer tidigare från Bevego i Göteborg där han arbetat i 13 år som säljare och platschef.

-Bevent Rasch är kända som ett fint företag inom Bevego-världen, och vi har alltid haft ett bra samarbete med dem. Det är ett bra företag med bra produkter och fin stämning, och jag blev glad när jag fick möjligheten att bli en del av teamet. 

 

Asa_Bjorknert_Undersida Nicklas_Johansson_Undersida