« Tillbaka

Nu söker Hydria Group en vass administratör!

4 november 2016

boras_ofwre_fran_bron

Hydria Group är en svensk miljökoncern på en internationell marknad. Hydria Group bygger på utveckling och innovation. Koncernen är Boråsbaserad med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I koncernen finns också ett antal konsultbolag. Där ingår reklambyrån Mediacad, IT-bolaget Switch och Skogspartner. Hydria Group omsätter 250 mkr och har drygt 140 anställda.

Är ditt personliga brev fyllt av klyschor som ”älskar att ha många bollar i luften” och ”är gärna  spindeln i nätet”? Då är det antagligen dig vi söker!

Vår nya medarbetare är ansvarsfull, kund- och serviceinriktad och lösningsorienterad. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor, Borås Öfwre Station, och arbeta proaktivt med affärssystem, fakturering, orderhantering, löner och bokföring samt månadsavslut åt konsultbolagen Mediacad, Switch och Skogspartner i koncernen.

Du känner dig bekväm med att arbeta självständigt och att ta egna initiativ utifrån de behov som finns. Du är flexibel, kommunikativ och strukturerad. Du är mycket noggrann i ditt arbete och håller en hög nivå i det svenska språket. Du är också datorvan och har goda kunskaper i Excel. Affärs-systemet vi använder är GARP.

Vi tar fasta på dina personliga egenskaper och vill att du är en ödmjuk och tillgänglig person som är entusiastisk inför nya utmaningar, lättlärd och engagerad.
Tjänsten är en heltidsanställning med placering på Hydria Groups huvudkontor, Borås Öfwre  Station. Du kommer att arbeta tätt ihop med ledning i konsultbolagen och även ingå i Hydria Groups ekonomigrupp.

I denna rekrytering samarbetar vi med HR Consulting i Väst AB. För mer information om tjänsten kontakta Bengt-Göran Silverflod på HR Consulting, 0708-84 40 01.

Skicka din ansökan på rekrytering@hrconsulting.se senast 18 november.

Ladda ner som PDF