« Tillbaka

Må bra med Hydria Group!

17 maj 2017

Hydria Group ökar arbetet med att få alla medarbetare att må bra – vi kallar det Hydria Group – Må bra!

-Det är ett brett arbete som är långsiktigt och innebär olika saker för olika personer. Det kan vara allt från att få in motion i sin vardag som att ta en promenad till jobbet till coachning inför Vätternrundan. Framför allt att det ska vara roligt, säger Tor-Björn Danielsson, vd Hydria Group.

Inom kort kommer vi att erbjuda träffar på respektive ort med kom igång-tips, föreläsningar kring cykling, löpning, simning och frågestunder kring utrustning med mera. Det kommer även att finnas möjlighet till clinics på kvällstid inom olika inriktningar.

-Vi tror att många, inte minst jag själv, behöver lite uppmuntran och tips för att få den vardagsmotion man behöver. Jag själv prioriterar min egen motion för lågt, och det kan gå dagar mellan att hjärtat får arbeta ordentligt. Att göra tröskeln lägre och att alla ska må bra långsiktigt är målet med vår satsning. Till vår hjälp har vi vår egen Mårten på Skogspartner som inte bara gör skogsbruksplaner och tävlar i multiidrott, utan också brinner för att få alla att må bra på sitt sätt, förklarar Tor-Björn.

Varje ort kommer att få en ambassadör som informerar om aktuella föreläsningsdatum och träffar. Först ut är Skövde som får besök av Mårten den 23 maj.

-Det ska bli jättekul att få hjälpa och stötta alla att hitta en aktivitet eller träningsform som kan passa. Jag kommer prata om vardagsplanering och balans – att hitta rutiner är grunden för allt. Träningen ska integreras i vardagen och bli en rutin istället för ett måste, och jag hoppas få med så många som möjligt, säger Mårten Svensson, jägmästare Skogspartner.