« Tillbaka

Är du vår nya tekniska säljare?

10 mars 2016

Hydria Water AB säljer och marknadsför produkter och lösningar inom avloppsvattenrening. Tillsammans med våra systerbolag har vi lång erfarenhet och stor kunskap och erbjuder produkter, installation och service. All utveckling, konstruktion och produktion sker i Sverige med ett nära samarbete mellan säljare, konstruktörer och montörer. Vi har sedan 60-talet levererat utrustning till reningsverk till hela världen.

Hydria Water AB är beläget på Viared, Borås och har 8 medarbetare. Hos systerbolagen VA Teknik Sweden och Mellegård & Naij i Borås respektive Skövde sker all tillverkning. Tillsammans omsätter bolagen ca 80Msek och har ca 40 medarbetare.

Hydria Water AB ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Invest. Det är en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I koncernen finns också ett antal servicebolag.

Bakgrund:

Hydria Water AB expanderar och vi söker nu ytterligare en medarbetare för teknisk support och försäljning.

Arbetsuppgifter:

I ansvarsområdena ingår att arbeta med offerter och order, rita upp unika kundanpassade lösningar i AutoCad, bistå med teknisk support till kunder och säljare samt vanliga administrativt förekommande arbetsuppgifter. I rollen kan du komma att arbeta i olika projekt i flera länder.

Tjänsten är placerad i Borås. Arbetet innebär även närvaro på fabriken i Skövde men också viss närvaro hos kunder och återförsäljare.

Kvalifikationer:

Du har en teknisk bakgrund och gärna någon form av eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat med teknisk försäljning. Vidare har du goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt samt erfarenhet av AutoCad 2D och är en van användare av Excel och övriga delar i Officepaketet.

Personlighet:

Du är serviceinriktad och har en öppen och positiv inställning. Du har en förmåga att arbeta enskilt så väl som i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med såväl intern personal som med kunder. Du behöver också ha en god affärsförståelse och en förmåga att skapa mervärde i dina kundkontakter.

Ansök på effektiv.se

Sista ansökningsdag 27 mars, intervjuer görs löpande.
Vid frågor, kontakta gärna vår rekryterare Peter Karlsson Lund,
peter.karlsson.lund@effektivbemanning.se.