« Tillbaka

Är du vår nya produktionstekniker?

23 januari 2020

Är du produktionstekniker med erfarenhet från tillverkande industri? Drivs du av att utveckla arbetssätt och metodik? Då ska du söka tjänsten som produktionstekniker hos Rasch i Motala, en av Sveriges ledande tillverkare och utvecklare av ventilationsprodukter.

Om Rasch
Rasch AB utvecklar och tillverkar produkter för ventilation och har idag ca 80 st anställda. Redan på 30-talet var Rasch igång med sin verksamhet i Motala. Idag står den 10 000 kvadratmeter stora anläggningen i Motala till förfogande med en toppmodern maskinpark för en flexibel tillverkning med möjlighet till snabb omställning mellan tillverkning av större serier och enstaka special- och projektanpassade produkter. Här finns också en utvecklingsavdelning med eget laboratorium samt ett stort lager med lagerhållning av standardprodukter. Rasch ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt ca 200 anställda. Försäljning sker via systerbolaget Bevent Rasch som finns i Borås och Stockholm. Läs mer på www.hydria.se och www.rasch.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionstekniker arbetar du med Raschs breda sortiment av ventilationsprodukter. Du medverkar vid utveckling av nya metoder för tillverkning av detaljer och montering av våra produkter. I rollen ingår även arbete med förbättringar och optimeringar vid tillverkning av befintligt produktutbud avseende såväl kvalitetsförbättringar som kostnadseffektiviseringar. Nya tekniker, ökad automation och robotisering i vår produktion är mycket viktiga områden. Utöver själva produktionstekniska arbetet medverkar du vid utvecklingen av våra arbetssätt och vår metodik framåt, avseende exempelvis effektivisering och digitalisering.

Din profil
Vi söker dig som har en stark utvecklingsanda och som drivs av att hitta nya, smarta lösningar. Du har ett stort tekniskt intresse och håller dig gärna uppdaterad inom de senaste teknologierna inom produktionsområdet. Du trivs i en roll där du får vara med och påverka, samtidigt som du är lyhörd inför andras tankar och idéer. Att du har en god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt.

Vi söker dig som har:
– Ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller motsvarande
– Minst några års erfarenhet av produktionsteknisktsarbete
– Goda kunskaper i lean och moderna produktionsmetoder

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– Engelska på konversationsnivå

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Motala

Urval sker löpande och så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Vid ansökan av tjänsten eller frågor om tjänsten kontakta:

Anders Wolving Platschef

Box 182, 591 22 Motala
Besöksadress: Norrsten

Tel: +46 141 23 72 51
Mobil; +46 (0) 76 947 42 51
E-Post: anders.wolving@rasch.se