Header-bild

För ett bättre och säkrare inneklimat.

Medvetenheten och kraven på inomhusklimat i fastigheter ökar hela tiden. Ett bra och säkert ventilationssystem ska ge frisk luft, ett bra inneklimat och förhindra spridning av brand och brandgas. Med en modern produktion och ett eget produktutvecklingsteam bygger vi framtidens inomhusklimat och sätter standarder inom branschen.

“Genom våra ledord teknik, kvalitet och support vill vi ta ansvar för helheten. Vi står för pålitliga produkter, leveranser och support och är stolta över engagemanget i företaget och det goda rykte vi har i ventilationsbranschen. Samarbetet med produktionen är en viktig nyckel, och vi är ivriga på att fortsätta utvecklingen med både säkerhet och inneklimat.”

Per-Magnus Magnusson, vd Bevent Rasch

bevent_logo
rasch_logo

rasch_direct_logo

”I vårt eget Innovation Center pågår ett kontinuerligt arbete med att ta fram nya, innovativa lösningar och produkter. Tack vare vårt laboratorium kan vi utföra dagliga tester enligt europeisk standard.”

Pär Hermansson, produktutvecklare Rasch

”Vår produktion är flexibel och vi kan specialanpassa alla våra produkter efter kundens önskemål. De senaste åren har vi investerat i nya maskiner för att förbättra produktionen, och vi vill fortsätta göra smarta investeringar för att erbjuda produkter som uppfyller marknadens krav. Det, tillsammans med duktig personal, är nyckeln till att fortsätta vara konkurrenskraftiga.”

Anders Wolving, platschef Rasch

Kort om Ventilation

Omsättning: 180 Mkr
Export: 10%
Antal anställda: 85 st

I affärsområdet Ventilation ingår säljbolagen Bevent Rasch, Rasch Direct och produktionsbolaget RASCH.

Produkter: Brandspjäll, takhuvar, ljuddämpare m.m.

Försäljningskontor i Borås, Stockholm, Motala.
Produktion i Motala.

Läs mer på www.bevent-rasch.se och www.rasch.se