Header-bild

ALLT UNDER SAMMA TAK

Vill du ha en lokal partner som hjälper ditt företag framåt – både inom reklam, IT och utveckling? Hos oss får du tydliga mervärden genom att vi samlat flera kompetenser under samma tak. Vi kallar det fullservicepartner.

Vi brukar beskriva vårt arbetssätt som ett stafettlopp där alla i teamet samarbetar och kompletterar varandra med sin unika spetskompetens inom respektive område. För dig som kund innebär det färre kontaktpersoner och en snabbare och smidigare lösning på just din utmaning.

Läs mer på teamfront.se

Skogspartner – Wegoout

Med elva anställda som utgår från olika orter i Sverige behövde Skogspartner ett skräddarsytt jobbsystem för att kunna hålla ihop teamet och hålla koll på fakturering och statistik. Man ville ha ett lätthanterligt system där alla anställda på ett enkelt sätt kunde registrera och rapportera in sina jobbuppgifter och få en överblick över pågående och kommande uppdrag.

Einar Mattsson – Nova Park

Nova Park är en bostadsrättsförening i den nya stadsdelen Hagaparken i Stockholm, och i samband med lanseringen 2019 fick FRONT uppdraget att ta fram allt visuellt material för att profilera lägenheterna för potentiella bostadsköpare.

CJ Automotive – IT

När CJ Automotives IT-chef gick i pension stod företaget utan någon med ansvar inom detta område. Snabbt uppkom ett behov av en strategisk konsult med spetskompetens inom system och säkerhet. De tog då kontakt med FRONT.

Bevent Rasch – Dimensio

I samband med Nordens största mässa för bygg- och fastighetsbranschen, Nordbygg, 2018 ville Bevent Rasch uppdatera sitt populära och egenutvecklade produktvalsprogram Dimensio där kunder enkelt kan dimensionera bland annat takhuvar, ytterväggsgaller, VAV och ljuddämpare.

Tranemo Textil – IT

Tranemo Textils dåvarande IT-konsult valde att säga upp sig från sin arbetsplats och börja arbeta som konsult på FRONT. För Tranemo Textil ledde detta ett strategiskt val – byter konsulten byter vi. Sedan 2017 har företaget varit kund hos FRONT.

Hydria Group – Kundtidning

För att öka sammanhållningen inom koncernen och stärka varumärket ger Hydria Group varje år ut två nummer av kund- och personaltidningen Hydrianytt som FRONT producerar.

Kort om Reklam och IT

Omsättning: 19 Mkr
Antal anställda: 19 st

I affärsområdet Reklam & IT ingår FRONT.

Produkter: Reklamtjänster, utveckling, hårdvarulösningar, övervakning och teknikerstöd.

Läs mer på teamfront.se