Hydria Water söker Teknisk Säljare

30 juli 2018

Hydria Water säljer och marknadsför egenutvecklade produkter och lösningar inom vattenrening till kunder över hela världen.
All utveckling, konstruktion och produktion sker i Sverige med ett nära samarbete mellan säljare, konstruktörer och montörer.

Vi erbjuder
En spännande tjänst på ett marknadsledande företag där du som säljare aktivt deltar i utformningen av kundens lösning.
Arbetet består av bearbetning av såväl den privata industrin som offentliga upphandlingar enligt LUF.
Vi söker en erfaren säljare med erfarenheter från industriell eller annan maskinteknisk försäljning.
Ta chansen att få vara med och växa i ett företag i framkant!

Läs mer om tjänsten på http://hydriawater.se/sv/jobb/Nya Hydrianytt ute!

3 juli 2018

Hydrianytt_framsida_webb

Nu finns Hydrianytt ute! I det här numret har vi cykling som tema och ger dig inspiration till att ta cykeln till jobbet. Vi djupdyker även i 3d-visualisering, skriver om Hydria Groups storsatsning på solceller, får följa med på säljtour i Sydamerika och besöker Per Mellegård i Skövde bland mycket annat.

Vill du beställa ett ex? Maila hydrianytt@hydria.seHydria Group anlägger Borås största solcellsanläggning

29 juni 2018 | Hydria Water

Hydria_Water_Solcellspark

Hydria Group är stolta över att berätta att de anlägger Borås största solcellsanläggning hos Hydria Water i Viared. De omkring 1000 kvadratmeter solcellerna kommer att monteras på taket över verkstaden i Viared, och levereras av Borås Elhandel.

-Vi är ett miljöföretag och vill gå i bräschen och inspirera andra att satsa på solenergi – det går helt i linje med våra värderingar, säger Martin Jingnäs, vd på Hydria Water.

Solcellerna ska producera upp till 50 procent av företagets årliga elbehov, och det är redan förberett för att kunna sätta upp ytterligare solceller i framtiden.

Här kan du läsa hela artikeln från Hydrianytt.
Vill du beställa ditt egna ex av Hydrianytt klicka härCatrin Wirfalk i nya styrelsen för FRONT

7 juni 2018 | FRONT

Under våren har en ny styrelse för FRONT bildats med Tobias Barrstrand på Hydria Group som ordförande och Christian Hellemar och Kristian Erlén från FRONT som ledamöter. Nyligen blev det också klart att Catrin Wirfalk kommer att ingå i den nya styrelsen.
– FRONT befinner sig i en tillväxtfas och vi är glada att få med Catrin på tåget. Som person tillför hon mycket energi, och med sin gedigna erfarenhet från att bygga upp verksamheter och utveckla organisationer passar hon väldigt bra in i vårt team.

Boråsprofilen Catrin är känd bland annat från sin tid som vd och koncernchef för Speed group under åren 2011-2016 då företaget gick från 175 miljoner i omsättning och 200 anställda, till 600 miljoner i omsättning och närmare 1000 anställda. Just nu driver hon eget företag och jobbar som mentor åt ledare eller anställda, gör investeringar i olika start up-företag, sitter i ledningsråd och tar styrelseuppdrag där rollen som ledamot i FRONT är det senaste:
-Jag tror starkt på FRONTS idé att blanda marknadsföring och reklam med IT. Allting bottnar ju i IT och alla företag har ett sådant behov, det är många som ligger efter med digitaliseringen, säger Catrin och fortsätter:
-Jag har fått ett så gott intryck av alla i koncernen, det är en stor förmån att få vara med på den här resan!

 

FRONT_Catrin_WirfalkTeknisk innesäljare/säljsupport till Hydria Water

21 maj 2018

Teknisk bakgrund men en fallenhet för service och sälj? Hydria Water AB expanderar och vi söker nu ytterligare en medarbetare för innesälj/ säljsupport.
Vi erbjuder en modern arbetsplats med mycket framåtanda kombinerat med innovation och prestigelöshet.

Dina arbetsuppgifter
I ansvarsområdena ingår att arbeta med kalkylering, offerter, orderhandläggning, samt vanliga administrativt förekommande arbetsuppgifter.

Du ska också kunna bistå kunder och utesäljare med teknisk support och säljstöd.
I rollen kommer du ha daglig kontakt med vårt internationella nätverk, delta på mässor och andra liknande evenemang såväl i Sverige som utomlands.

Arbetet innebär även närvaro på fabriken i Skövde men också viss närvaro hos kunder och återförsäljare.
Tjänsten är placerad i Borås.

Din profil
Du har ett intresse för miljöteknik, erfarenhet av teknisk försäljning, samt någon form av eftergymnasial utbildning.

Vi ser gärna att du har arbetat med internationell B2B försäljning, och du har mycket goda kunskaper i affärsengelska i både tal och skrift.

Vi arbetar dagligen med teknisk dokumentation som kräver goda kunskaper inom ritningsläsning och hög teknisk förståelse, du förutsätts ha stor vana vid hela Officepaketet.
Erfarenhet av att arbeta med och delta i projekt samt erfarenhet av entreprenad-juridik såsom ABT-06, NL09, är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har en öppen och positiv inställning. Du har en förmåga att arbeta enskilt så väl som i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med såväl intern personal som med kunder. Du behöver också ha en god affärsförståelse och en förmåga att skapa mervärde i dina kundkontakter.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager och du ansöker HÄR!Teknisk support / Kalkylator till Bevent Rasch

8 maj 2018

Vi söker Teknisk support / Kalkylator till vårt huvudkontor i Borås.

Vi levererar ventilationsprodukter till hela Sverige och även utomlands. Det går bra för oss och vi behöver en kamrat till för att ta hand om våra kunder. Du kommer att ingå organisationens nav med fokus på kalkyl, tekniska frågor och support. Du kommer att ha mycket kontakter med kunder och även internt med vår moderna produktion i Motala.

backoffice

Du kommer till stor del att arbeta med förfrågningar och offerter. Det innefattar också teknisk support på våra produkter och lösningar samt annan kund- och försäljningssupport. Andra uppgifter kan komma till efter hand.

Vi ser såväl yngre som mer erfarna sökande som vill utvecklas i företaget. Du har förmodligen tekniskt gymnasium eller annan lämplig utbildning samt ett tekniskt intresse. Du behöver vara noggrann och ha god servicekänsla.

I denna rekrytering samarbetar vi med HR Consulting i Väst AB. För mer upplysningar, kontakta Bengt-Göran Silverflod på HR Consulting, 0708-84 40 01.

Ditt CV och personliga brev sänder du till rekrytering@hrconsulting.se

Vi vill ha din ansökan senast 23 maj.Switch-IT och Mediacad blir FRONT

2 januari 2018 | FRONT

IT-företaget Switch-IT och reklambyrån Mediacad, som ingår i den familjeägda industrikoncernen Hydria Group, har sedan 2011 arbetat i gemensamma lokaler på Borås Öwfre Station.

Under senare tid, i en allt mer digitaliserad värld, har samarbetet bolagen emellan fått en ökad betydelse för kunder och samarbetspartners. Med fler och större uppdrag gör vi nu en gemensam satsning för att stärka vår position på marknaden genom en sammanslagning till; FRONT.

Befintliga kunder i Switch-IT och Mediacad kommer att servas med oförminskat engagemang, men i en ny kostym. Rent praktiskt är det Switch-IT som byter namn till FRONT och behåller därmed samma organisationsnummer.
Alla system och samarbeten kommer att löpa på utan uppehåll för er som kund.

Vår lansering kommer att ske den 2 januari 2018. Från det datumet så byter vi kontaktuppgifter, men under en övergångsperiod kommer självklart nuvarande e-postadresser och telefonnummer att fungera.

Vi är väldigt motiverade och uppfyllda av att göra denna resa som satsningen med FRONT innebär, och hoppas att vi kan skapa ytterligare värden för dig som är kund hos oss i framtiden!

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Med vänliga hälsningar,

Kristian Erlén
vd
(tidigare vd Mediacad)
Tel: 033-23 70 04
kristian.erlen@teamfront.se

Christian Hellemar
Affärsområdeschef IT
(tidigare vd Switch-IT)
Tel: 033-23 70 08
christian.hellemar@teamfront.seGod Jul & Gott Nytt År!

22 december 2015

bofre_sno_1

Hydria Invest önskar alla medarbetare, kunder och vänner en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!Följ oss på Instagram

8 september 2015

Nu finns även Switch-IT på Instagram!

Följ deras vardag på @switch_it, och glöm inte att följa resten av koncernens Instagramflöden på:

@skogspartner

@beventrasch

@vateknik

@mediacad

 

 

Insta-300x246Nominerade till Stadsbyggnadspriset 2015

7 juni 2015 | VA Teknik

Hydria och VA Teknik är glada och stolta över att vara nominerade till Borås Stadsbyggnadspris 2015 för lokalerna i Viared. Priset delas ut vart tredje år av Samhällsbyggnadsnämnden i Borås stad, och syftet med priset är att uppmärksamma och lyfta fram goda förebilder inom arkitektur och stadsbyggnad i Borås.

Juryns motivering;

Byggnaden som ”the black box” eller som den enkla svarta lådan, är utformad för rimlig produktionsekonomi på ett klokt sätt. Med en lagerdel som är enkel och sluten och kontorsarbetsplatser som exponeras med dramatiskt stora fönster väl synliga från motorvägen. Byggnaden frontar verksamhet och företagande.

 

va

Byggherre: Hydria Fastighets AB
Arkitekt: Magnus Tureborn/Tengbom
Byggare: Hydria Fastighets AB